Zoeken:
 
Voorpagina
Agenda Culemborg
Prikkers
Prikker plaatsen
Adverteren
Contact
Links
  
U bevindt zich hier: Home > Culemborg > Voorpagina

LOKAAL NIEUWS CULEMBORG

ECHV wedstrijdnieuws

- 29-09-2014 -

Op zondag 28 september had de Eerste Culemborgse Hengelaars Vereniging de 4e wedstrijd van de Stuwcompetitie gepland, die aan de Stuw bij Hagestein zou worden gehouden. Het was helaas onmogelijk om aan de Stuw te vissen, het onkruid, struiken enz. stond zo hoog dat er niet gevist kon worden. Getracht is om met een bosmaaier wat op te schonen, maar ook dat lukte niet. Er is dan ook uitgeweken naar het Merwedekanaal bij Vianen. Ondanks het   mooie weer viel de vangsten nog al tegen.
Totaal werd er door 14 deelnemers 5.030 gram bij elkaar gevist. Iedere deelnemer had vis gevangen. Eerste werd Leo van den Bosch met 1.320 gram, op de tweede plaats kwam Jos van Raaij met 760 punten en op de derde plaats eindigde Leo Zwamborn met 670 gram.   In de tussenstand na 4 wedstrijden wist Jos van Raaij de 1e plaats te behouden met 6 punten en een gevangen gewicht van 25.750 gram, op de 2e plaats wist Leo van den Bosch met 27 punten en een gevangen gewicht van 5.780 gram te bereiken, terwijl Wim Ousen van de 2e plaats naar de 3e plaats werd verdrongen met 29 punten   met een gevangen gewicht van 4.110 gram.
De eerstvolgende wedstrijd vindt zondag 12 oktober plaats en wordt gehouden in de Linge aan de steile dijk bij Kedichem. De loting vindt plaats om 07.00 uur bij het het wedstrijdwater. Dan wordt de vijfde en laatste wedstrijd gevist van de Ochtendcompetitie.. Zou Harry Verrips de 1e plaats kunnen behouden ?


Trefwoorden: echv wedstrijdnieuws culemborg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Overige artikelen:
ECHV wedstrijdnieuws
Agenda Culemborg:


-
-
-

 

  WIPEsoft