Zoeken:
 
Voorpagina
Agenda Culemborg
Prikkers
Prikker plaatsen
Adverteren
Contact
Links
  
U bevindt zich hier: Home > Culemborg > Voorpagina

LOKAAL NIEUWS CULEMBORG

 

Paranormale Avond

- 22-07-2015 -

De PASO is een landelijke Vereniging voor Paranormale en Sociale Ontwikkelingen. Regelmatig wordt door deze vereniging een voor iedereen toegankelijke avond georganiseerd. Het nieuwe jaar beginnen we op donderdag 27 augustus met Marianne Huisman.
Zij zal spontane helderziende waarnemingen uitvoeren.

De avond vindt plaats in gebouw Concordia aan de Westersingel 88 te Culemborg. De zaal is open vanaf 19.30 uur. De avond begint om 20.00 uur. Entree leden 3, 00, niet leden 7,00. Voor inlichtingen en reserveringen kunt u bellen met Jan Kamphuis 0345-517684/06-37353713 of met Agnes Soetens 06- 42635823. Op de website www.pasoculemborg.nl vindt u verdere informatie over de vereniging.


Trefwoorden: paranormale avond culemborg
 
 

Barbaratoren niet meer toegankelijk

- 14-07-2015 -

De (vierkante) Barbaratoren is niet meer toegankelijk voor bezoekers. De toren verkeert in bouwtechnisch opzicht in goede staat, maar is zeer slecht toegankelijk. Daarom heeft de gemeente Culemborg als eigenaar van de Barbaratoren besloten de toren niet langer open te stellen voor bezoekers.

Verschillende organisaties ( o.a. Culemborg Bijvoorbeeld, PKN wijkgemeente Barbara en Open monumentendag) maakten zo nu en dan gebruik van de mogelijkheid om de Barbaratoren te bezichtigen. Het ging daarbij om circa vier openstellingen per jaar, waarbij meerdere rondleidingen werden gegeven. Bezoekers van de Barbaratoren moesten via twee zeer steile houten ladders, zonder leuningen, omhoog klimmen om vervolgens via een kruip-door-sluip-door route het dak te bereiken. Ook heeft de Barbaratoren geen vluchtroutes en is evacuatie van mensen bij brand dan wel bij verwondingen met een brancard ondoenlijk.


Trefwoorden: barbaratoren niet toegankelijk
 
 

Goud van Oud

- 07-07-2015 -

Voor de agenda van de Goud van Oud liefhebbers, maakt de organisatie alvast
de datum en band bekend voor de volgende najaars Back to the Sixties/Seventies avond in de Lantaarn. De datum is vastgezet op zaterdagavond 7 november 2015
om 20.30 uur. Men heeft de overbekende Utrechtse band Pete & The Driftin'Five weten vast te leggen. Meer info via : www.sixtiesculemborg.nl of   tel. via Piet van Oort tel. 06.55.525.529.   


Trefwoorden: goud oud culemborg
 
 
 
 
 
 
 

Overige artikelen:
Paranormale Avond
Barbaratoren niet meer toegankelijk
Goud van Oud
Agenda Culemborg:


-
-
-

 

  WIPEsoft