Zoeken:
 
Voorpagina
Agenda Culemborg
Prikkers
Prikker plaatsen
Adverteren
Contact
Links
  
U bevindt zich hier: Home > Culemborg > Voorpagina

LOKAAL NIEUWS CULEMBORG

Culemborg Chapel Choir zingt evensong

- 24-102-104 -

Na een inspirerende koorreis naar Oxford, zingt het Culemborg Chapel Choir op zaterdag 25 oktober om 16.00 uur weer een choral evensong in de Oud-Katholieke kerk op de Varkensmarkt in Culemborg.
In Oxford heeft het Culemborg Chapel Choir (CCC) meerdere evensong beluisterd in de vele colleges die Oxford rijk is. En ook konden de koorleden ervaren hoe het is om in een college te zingen tijdens een repetitie in Wadham College en The Queen's College. Komende zaterdag zal het CCC, vol inspiratie en in een nieuwe opstelling met nieuwe koorlessenaren, weer een evensong te gehore brengen. De toegang is gratis, bezoekers kunnen een vrijwillige bijdrage geven bij de collecte na afloop. Meer informatie over het CCC is te vinden op www.culemborgchapelchoir.nl


Trefwoorden: culemborg chapel choir
 
 

Workshop ’Portretschilderen’

- 24-10-2014 -

Galerie/Atelier LiJo-Art organiseert dit najaar weer de populaire workshop 'Portretschilderen' door Sylvia van Opstall op zondag 2 november van 13.00-17.00 uur.

In de workshop ‘Portretschilderen' gaat Sylvia in op de basisvaardigheden van het portretschilderen. Hierbij komen onderwerpen als: verhoudingen, compositie, licht/donker werking en transparantie aan de orde.
Elke deelnemer neemt een duidelijke, niet te kleine zwart/wit jeugdfoto van zichzelf (of van je kind) mee, (let op voldoende schaduwval) waarmee je aan de slag gaat. Er wordt gewerkt met acrylverf op een doek van (30x24 cm)
Maximaal aantal deelnemers: 7 (workshops gaan door onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen) Locatie: LiJo-Art, Kattenstraat 22 Culemborg.
Investering: € 90,-- (oud)cursisten van LiJo-Art investeren € 80,--   Prijs is inclusief materialen, gebruik schildergereedschappen, koffie/thee/versnaperingen. Meer info: www.LiJo-Art.nl Aanmelden via: info@LiJo-Art.nl

Over Sylvia van Opstall
De in Culemborg woonachtige Sylvia van Opstall werd al vroeg gefascineerd door de werking van licht. Lichtval door ramen, door halftransparante materialen, door gebladerte, door opengewerkte vormen. De elementen donker, licht en transparantie vond ze terug in de schildertechnieken van de oude meesters. Theatervormgeving op de kunstacademie (Breda, Tilburg), modelmaken ten behoeve van de filmwereld en intensieve privélessen in technieken van de oude meesters, brachten de nodige kennis, vakmanschap en inspiratie bij elkaar. Sylvia was te zien in het bekende programma 'Sterren op het doek', waar Sylvia Job Cohen portretteerden. Job Cohen koos het werk van Sylvia die daarmee de grote winnaar was!
Meer info: www.sylviavanopstall.nl


Trefwoorden: workshop portretschilderen culemborg
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Overige artikelen:
Culemborg Chapel Choir zingt evensong
Workshop ’Portretschilderen’
Agenda Culemborg:


-
-
-

 

 © WIPEsoft