Zoeken:
 
Voorpagina
Agenda Vianen
Prikkers
Prikker plaatsen
Adverteren
Contact
Links
  
U bevindt zich hier: Home > Vianen > Voorpagina

LOKAAL NIEUWS VIANEN

 [ 1 ]  - 2 >>

 
 

CDA deelt peren uit

- 23-09-2015 -

Een klein beetje anders dan de traditie……. CDA Vianen deelt dit jaar tijdens de paardenmarkt op woensdagochtend 7 oktober meer dan 2.500 lekkere peren uit aan het publiek dat de Paardenmarkt in Vianen bezoekt.

Iedereen die gezellig een peer mee wil eten of van gedachten wil wisselen met CDA Vianen, is van harte welkom. Wij delen de peren uit in de buurt van het kerkplein van de Grote Kerk tussen 9.30 en 12.30 uur.

CDA Vianen wil zo deze feestdag van Vianen aangrijpen om in contact te komen met de inwoners. Bestuur, leden, raadsleden en de wethouder van CDA Vianen zijn aanwezig om met de inwoners van gedachten te wisselen of om vragen te beantwoorden.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door CDA Vianen in samenwerking met het landelijk CDA.


Trefwoorden: cda peren vianen
 
 

Zonnepanelen op dak Sportcentrum Helsdingen

- 23-09-2015 -

Op het dak van Sportcentrum Helsdingen zijn maandagochtend 76 zonnepanelen onthuld door wethouders Frank Meurs en Marcel Verweij. Door de zonnepanelen wordt ongeveer 20.000 kWH aan duurzame energie opgewekt, genoeg stroom voor vijf tot zes huishoudens. De zonnepanelen zijn met behulp van de SDE-subsidie (subsidie vanuit het Rijk) geplaatst door Volt4U in samenwerking met Greenspread. De zonnepanelen liggen naast de al aanwezige zonneboilers, waarmee door zonne-energie water wordt verwarmd.


Trefwoorden: sportcentrum helsdingen zonnepanelen
 
 
 
 

Beheerovereenkomst voor snoeptuin

- 15-09-2015 -

De gemeente heeft veel waardering voor initiatieven van (groepen) bewoners en bedrijven om stukken groen in de gemeente te onderhouden. Zeker als een vereniging van bewoners zich inzet voor unieke Viaanse groeninitiatieven, denkt de gemeente graag mee. Het Hertenkamp en het Hagesteinse bos zijn hier mooie voorbeelden van. En nu ook de snoeptuin.
Op 14 september hebben voorzitter Henk Knol van de Bewonersorganisaties Monnikenhof (BOM) en wethouder Frank Meurs de beheerovereenkomst voor de snoeptuin ondertekend op het Stadhuis.


Trefwoorden: beheerovereenkomst snoeptuin vianen
 
 
 
 
 
 
 
 

Overige artikelen:
CDA deelt peren uit
Zonnepanelen op dak Sportcentrum Helsdingen
Beheerovereenkomst voor snoeptuin

 [ 1 ]  - 2 >>
Agenda Vianen:


-
-
-


 © WIPEsoft