Zoeken:
 
Voorpagina
Agenda Vianen
Prikkers
Prikker plaatsen
Adverteren
Contact
Links
  
U bevindt zich hier: Home > Vianen > Voorpagina

LOKAAL NIEUWS VIANEN

 [ 1 ]  - 2 >>

SeniorWeb leercentrum SWV opent haar deuren

- 14-10-2014 -

U wilt leren hoe u met computer en internet moet omgaan of u wilt uw computerkennis uitbreiden? Bij leercentrum SWV bent u aan het juiste adres. Zij opent haar deuren op dinsdag 21 oktober. Kom eens langs voor een kennismaking!

Door een goede samenwerking tussen SeniorWeb en de Stichting Welzijn Vianen wordt er bijna dagelijks les gegeven in het leercentrum. Met cursussen en workshops voor beginners en gevorderden maakt het Leercentrum SWV de digitale wereld voor u als senior begrijpelijk. Wilt u graag met uw iPad leren werken? Uw vakantiefoto's bewerken en er een fotoalbum van maken? U leert het bij SeniorWeb Leercentrum SWV in Vianen. Stap voor stap, in kleine lesgroepen en onder geduldige begeleiding. Zo wordt iedereen digitaal vaardig!

Het leercentrum wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers. De open middag is een leuke gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met het leercentrum en haar docenten.

Wilt u meer informatie over de cursussen, workshops, het niveau en de leermethodes, bezoek dan het leercentrum op 21 oktober, aanvang 14.00 uur, Hof van Batenstein 3 (naast de huisartsenpraktijk).

Voor nadere informatie, een cursusflyer of inschrijfformulier kunt u contact opnemen met de Stichting Welzijn Vianen, telefoon 0347 37 40 97


Trefwoorden: seniorweb leercentrum swv
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Overige artikelen:
SeniorWeb leercentrum SWV opent haar deuren

 [ 1 ]  - 2 >>
Agenda Vianen:


-
-
-


  WIPEsoft